aleksander oines

Aleksander Øines

Aleksander er daglig leder og grunnlegger i Digital Medarbeider AS. Han er utdannet innen økonomi, informatikk, psykologi og ledelse. Aleksander har bakgrunn som ledelsesrådgiver i PA Consulting Group, digitaliseringsekspert i KS sitt program for IKT-samordning i kommunesektoren (KommIT), IKT leder i Alta kommune og IT-ledelse i Sykehusapotekene HF.

901 99 899
aleksander@digitalmedarbeider.no

Gaute Engbakk

Gaute Engbakk

Gaute er tidligere konsulent i Accenture og senere innehatt flere topplederstillinger hvor vekst og skalering av selskapet har blitt levert. Kommersiell teknolog med fokus på å forretningsutvikling og leveranse. Jobber i dag som rådgiver og investorer, samt sitter i flere styrer.

gaute@digitalmedarbeider.no

Dag

Dag Friis-Baastad

Dag har tidligere drevet inkubatoren Nydalen Startup og vært daglig leder i konsulentselskapet Mobile Mind. Nå jobber han som partner i Incepto, og er arbeidende styreformann i Digital Medarbeider AS.

dag@digitalmedarbeider.no

elisabeth

Elisabeth Tidemandsen

Elisabeth har en bred akademisk bakgrunn med to bachelorgrader. Hun har bakgrunn som webutvikler og har flere års erfaring med utvikling av digitale tjenester . Hun har jobbet i pleie- og omsorgssektoren i Kristiansand kommune i en årrekke og har god faglig innsikt og prosesskompetanse.

elisabeth@digitalmedarbeider.no

Selamawit Molla Fossum

Selamawit har doktorgrad i informasjonssystemer med hovedfokus på organisasjon og mennesker i digitalisering. Hun har også praktisk erfaring med dette i helsesektoren i flere land. Videre har hun jobbet som forsker ved Universitet i Oslo.

selamawit@digitalmedarbeider.no

Jan Fongen

Jan Fongen er Salgsleder i Digital Medarbeider AS. Han er utdannet innen økonomi, IKT, markedsføring og språk. Jan har 36 års erfaring fra salg, markedsføring og forretningsutvikling både internasjonalt og i Norge. Han har tidligere jobbet med IKT-løsninger for offentlig sektor, både for oppvekst, for geografisk kartlegging og for bygg og anlegg.

976 02 617
jan@digitalmedarbeider.no

Abyot Asalefew Gizaw

Dr. Abyot Asalefew Gizaw har doktorgrad i informasjonssystemer med hovedfokus på skalering og gjenbruk av teknologi på tvers av forvaltningssystemer og nasjonalstater. Abyot har ansvar for teknisk arkitektur og integrasjoner.

abyot@digitalmedarbeider.no

Jhonny Sharma

Jhonny er tidligere leder i EVRY hvor han har hatt flere sentrale lederroller for  etablering og oppbygging av konsernets offshore og nearshore tjenester fra Asia og Europa. Han er utdannet økonom og har lang international erfaring innen IT-industrien, forretningsutvikling og ledelse av globale team. Jobber i dag som rådgiver og investor innen digitalisering, ERP og startups.

jhonny@digitalmedarbeider.no

Menu