aleksander oines

Aleksander Øines

Aleksander Øines er daglig leder og grunnlegger i Digital Medarbeider AS. Han er utdannet innen økonomi, informatikk, psykologi og ledelse. Aleksander har erfaring fra blant annet PA Consulting Group, KS, Alta kommune og  Sykehusapotekene HF.

901 99 899
aleksander@digitalmedarbeider.no

Selamawit Molla Fossum

Selamawit Molla Fossum er CTO og har doktorgrad i informasjonssystemer med hovedfokus på organisasjon og mennesker i digitalisering. Hun har også praktisk erfaring med dette i helsesektoren i flere land. Videre har hun jobbet som forsker ved Universitet i Oslo.

selamawit@digitalmedarbeider.no

Adam Berg

Adam Berg er CFO/COO Han er utdannet siviløkonom fra NHH og HHK. Han har har bred finansfaglig og strategisk arbeidserfaring fra bl.a. Goldman Sachs, McKinsey & Company og Telenor. Han har vært CFO i Synnøve Finden og Delta. Ledet Espresso House sin etablering i Norge

.

adam@digitalmedarbeider.no

Yoseph Alebachew

Yoseph Alebachew har mastergrad i informatikk og har over 10 års erfaring med utvikling av programvare. Har vært knyttet til flere forskningprosjekter knyttet til kunstig intelligens.

Seble Ayalew

Seble Ayalew er techlead mastergrad i informatikk og foreleser med over 10års erfaring. Prosjektleder og deltagelse i forskningsprosjekter rundt bildegjenkjenningsteknologi og AI

Terje Flikke

Terje Flikke er salgssjef og har MBA fra BI. Han har over 25 års erfaring fra ulike salgs- og rådgiver roller i Norge og internasjonalt fra bl.a. fra TietoEVRY, Sopra Steria, Innovasjon Norge og British Trade International

terje@digitalmedarbeider.no

Styret

Dag

Dag Friis-Baastad

Dag Friis-Baastad er arbeidende styreleder og investor i Digital Medarbeider AS . Han har tidligere drevet inkubatoren Nydalen Startup og vært gründer av konsulent-selskapet Mobile Mind. Fra 2011 har han vært partner i Incepto, og leder deres investeringsvirksomhet Nydalen Venture fond I og II.

dag@digitalmedarbeider.no

Kristine Næss

Kristine Næss er styremedlem og har bakgrunn som direktør i Microsoft Norge. Hun sitter til daglig i ledergruppen til Amesto. Kristine var med gründer i ODA-nettverket og er i dag styreleder i nettverket.

(Foto: Heidi Ringdahl)

Arild Hustad

Arild Hustad er styremedlem, og er tidligere CEO i selskapene Network Norway, Tele2 og Link Mobility. Arild er styreleder i Nortel.

Stig Ebert Nilssen

Stig Ebert Nilssen sin bakgrunn som Executive Vice President i Orkla ASA og CEO i Orkla Care. Han har betydelig styreerfaring og mer enn 20 års toppleder erfaring innenfor FMCG og helse i Norden. Han jobber i dag som investor og industriell rådgiver og innehar en rekke styreverv

Menu